Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-03-07, 18:20 RODOWODOWA SUKA HUSKY W SCHRONISKU - GLIWICE
Trafila do schroniska w dosc dziwny sposob - najprawdopodobniej wlasciciele chcieli sie jej pozbyc, ale nie chcieli bezposrednio wyrzucic z domu..
teraz jest w schronisku i szuka domu - czarno biala, z brazowymi oczami. wieku dokladnego nie znam, ale tak na oko ma jakies 2-3 lata.
Jest bardzo spokojna, przyjazna i grzeczna, bardzo lgnie do ludzi, bez najmniejszych problemow chodzi na smyczy, nie gryzie innych psow..
nadaje sie nawet dla osoby nie biegajacej jakos specjalnie duzo.
Jest wysterylizowana, i to calkiem niedawno - nie wiecej niz miesiac temu.
basia
Znak zodiaku: Ryby
Wysłany: 2006-03-07, 21:01
wiosna, daj więcej zdjęć!! Może będzie chętny!!
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
basia
Wysłany: 2006-03-08, 09:43
wiosna, mogę podać namiary na ciebie ewentualnym zainteresowanym??
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Wysłany: 2006-03-08, 11:21
jasne ze tak.
sunia jest juz najprawdopodobniej 'zamowiona' - mamy dla niej kogos, nawt powiem ze tu, z forum, ale psow do oddania jest wiecej, wiec Basia - dawaj moj telefon, jak jest dobry chetny to i pies sie znajdzie
basia
Wysłany: 2006-03-08, 13:55
Czy dobry to nie wiem Lubie stale do mnie piszą jeszcze w sprawie psów p.Sarlej
Znak zodiaku: Dual
Wysłany: 2006-03-14, 18:10
wera napisał/a:
Z tego co ja wiem, to to nie jest sh, tylko am i moze byc z hodowli NORTH HUNTER, ale to tylko nasze domysły...
Oj, ja bym nie powiedziala ze to malamut... z tego co wiosna wczesniej pisala, to jest to SH i prawdopodobnie z hodowli "Czantoza" - tyle dowiedziala sie z katowickiego oddzialu ZK.
A jak wiosna wroci to zarobi... miala mnie odwiedzic
Wysłany: 2006-03-15, 08:29
no - wrocilam - nie bij - powiem tylko, ze jestem nieprzytomna, i przyjechalysmy tam na krotkoi na szybko, i takie calkiem zmeczone, ze ja juz sama nie wiedzialam, jak sie nazywam..
naprawde - dojechalam do domu o 4;30 i teraz tez ledwo stoje..
a nie zapisalam sobie Twojego numeru tel - dlatego nie moglam dac znac.
za to obiecuje, ze jak nastepnym razem bede, to juz sobie nie odpuszcze !
sunia w kazdym razie jest juz bezpieczna i szczesliwa
Wysłany: 2006-03-17, 17:03
ahh, no dobra, przyznaje, zmascilam.. ;/
jak tylko bedzie okazja, zeby znow do Lublina zajrzec, obiecuje ze ja wykorzystam.
a Ty sie postaraj w koncu na jakichs zawodach pojawic, no, i Kaske bierz na treningi !! ja sie spodziewam na przyszly sezon mocnej reprezentacji Lublina !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum