Wysłany: 2006-01-26, 22:31 AM Daszeńka szuka przyjaznego domku
Hej!
Szukam baaardzo dobrego domku dla Daszeńki -malamutki.
oto ona
Dasza posiada wszystkie szczepienia ,ma metryke, urodziła sie u mnie.
Jest wychowana z 2 kotami i psami, wie jak wygląda szynszyl
Bardzo kontaktowa pieszczocha
Jest nie wystawowa i chce zeby była w przyszłości wysterylizowana!
witam cie Edyta. ja by chetnie wziela ja - Hera mialaby kolezanke ale Damian nie chce sie zgodzic moze tobie by sie udalo go namowic. i bys mial pewnos co sie z nia dzieje i w jakich jest rekach.
Dzięki BS i Werze znalazłam IDEALNY dom dla Daszki w którym bedzie mieszkała na prawach członka rodziny .
Ma psie i kocie towarzystwo i jest kochana tak jak chciałam
BS & Wera jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
w takim razie mam pytanko bo wlasnie szukam psiaka zeby byl ju obeznany z innymi zwierzatkami w szegolnosci kotami nie przeczytalam jeszcze wszytskiego co napisalas a pisze dlatego tak szybko po cos mi ostatnio internrt strasznie eolno chodzi i nie wiem jakdlugo to bedzie sie wysylalo:) tak wiec moje pytanie brzmi czy to praeda ze am lepiej toleruja inne zwierzaki jaki jes mnje wiecej koszt utrzymania am? i czy starsze koty juz kilku letnie zdolaja sie przyzwyczaic aha najprawdopodobniej jak cos to pies mialby domek na ogrudku no chyba ze jest barzdo przywiazany do siedzenia w domku jezeli chofzi o bieganie to wlasnie to jest to na o czym marze i jeszce zdarzylam przeczytac o sterylizacji i jak cos to o tym tez myslalam no i jeszcze musze przeczytac gdzie mieszkacie:) pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum