Kolejny "Reproduktor wspanialy Alaskan Malamut"
Kazan Alaskan Malamut Prawie 2 letni pies o mocnej budowie ciała biegajacy w zaprzegu , bez rodowodu po matce i ojcu z rodowodami o łagodnym usposobieniu zaprasza suki do krycia tej samej rasy z okolic Katowic Chorzowa, Rudy Slaskiej, Bytomia, Swietochlowic itp. Pytania proszę kierować na maila lub pod numer telefonu
czy ludzie nie widza problemu bezpapierowych pseudohodowcow? i sami ich szukaja!
zeby wspomoc szeregi często niechcianych potem "rasowych" psów!!!
http://www.allegro.pl/ite...an_malamut.html
metros
Wysłany: 2006-04-13, 17:20
Ja nie wiem, ale ostatnio upowszechniła się idea wykorzystywania psów do krycia jako łatwy zysk.. gdyby się takich spytac dlaczego nie chca hodowac "z rodowodem" to odpowiedź brzmi "bo nie są snobami", ale rodowodowym pochodzeniem od strony dziadka/wujka czy siostrzeńca to się chetnie reklamują..
_________________ "i powiedz TAK lub powiedz NIE
musisz w koncu zdecydowac sie
czy byc kotem.. czy byc psem.."
_________________ Walking side by side with death
The devil mocks their every step
The snow drives back the foot that's slow
The dogs of doom are howling more
They carry news that must get through
To build a dream for me and you
no ja rozumiem,że te psy mają zapędy myśliwskie,ale bez przesady,jeśli to miało być zabawne(chodzi mi o właściciela-nie o Ciebie Agacia ) to coś chyba nie wyszło
Wydaje mi się że to zdjęcie jest ustawione. Mam nadzieję że jednak tak jest...
_________________ Walking side by side with death
The devil mocks their every step
The snow drives back the foot that's slow
The dogs of doom are howling more
They carry news that must get through
To build a dream for me and you
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum