Znak zodiaku: byk Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 433 Skąd: k/Warszawy
Wysłany: 2006-04-13, 21:35 MALAMUT w Gdańsku czeka w schronisku...
Znalazłam takie ogłoszenie na www.4lapy.pl. Może ktoś z Was mógłby pomóc?
"w schronisku w Gdansku-Kokoszkach w boksie 21 jest przepiekny malamut. Nie wiem od jak dawna pies tam przebywa ale chyba juz dosc dlugo, bo jest wychudzony.
Najbardziej zmartwilo mnie to, ze on juz wyglada na bardzo zrezygnowanego Nie reaguje na zaczepki psow z boksu, nie chcial wogole wyjsc z budy...Tylko tak lezal
Mam kilka zdjęc.Proszę o kontakt [email protected] jeżeli ktoś jest zainteresowany zdjęciem."
Znak zodiaku: byk Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 433 Skąd: k/Warszawy
Wysłany: 2006-04-13, 21:38
Dodam tylko, że nie jestem pewna czy to faktycznie malamut bo ogłoszeniodawca w tytule napisał SLICZNY SMUTNY HUSKY CZEKA W SCHRONISKU, a potem już, że niby to malamut jest, więc... Ale i tak, może ktoś mógłby pomóc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum