Wysłany: 2006-05-09, 19:25 Informacja dla zawodników
Informacja dla ambitnych zawodników.
Poprosił mnie kolega o poinformowanie Was że jest do sprzedania w Niemczech suka z kompletem dokumentów 5 letnia (powinna mieć niedługo cieczkę) suka jest z hodowli Detleffa Ojena (nic nie trzeba dodawać) . Tyle co wiem to mogę pośredniczyć w kupnie .
Kontakt przez e-majl
Nie mam z tego nic więc admin może nie wywali tego a poziom sportu powinien się podnieść
_________________ Maszerstwo jest jak sen, zabiera ogromną ilość czasu i energi.Sny nie spełniają się ot tak,trzeba nad nimi pracować.
www.husky.region-rabka.pl
Leszek naprawdę to nie jest dla mnie żadna komercja i nic z tego nie mam a po co ma Nas wyprzedzić Słowak Czech czy inny ”krwiopijca chyba do tego nie należy podchodzić jak do miotu szczeniaków ??
_________________ Maszerstwo jest jak sen, zabiera ogromną ilość czasu i energi.Sny nie spełniają się ot tak,trzeba nad nimi pracować.
www.husky.region-rabka.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum