Znak zodiaku: waga
Wysłany: 2006-07-05, 16:55
na alegro jest jeden SH ze śląska jest to 9-letnia suka o imieniu Kizi tylko jest z nią problem nie toleruje innych psów a powód oddania to zazdrość o niemowle jej nmiary to tel 601502860 [email protected]
metros
Wysłany: 2006-07-11, 17:31
Zazdrosc o niemowle...? coraz zalosniejsze powody maja ludzie.. 9 letnia suka.. paranoja
_________________ "i powiedz TAK lub powiedz NIE
musisz w koncu zdecydowac sie
czy byc kotem.. czy byc psem.."
Znak zodiaku: rak
Wysłany: 2006-07-21, 14:44
bede o nowych psach pisac tutaj - bedzie chyba bardziej czytelnie..
doszla dzis okolo 2-letnia sunia husky, wysterylizowana.
wzieta niedawno ze schroniska jako pies lagodny - jest faktycznie bardzo lagodna w stosunku do ludzi, natomiast nie toleruje drugiego psa kobiety, do ktorej trafila - chce go po prostu zjesc..
Kobieta ta nie chce oddawac jej z powrotem do schroniska, nie chce tez, zeby trafila na lancuch. szuka dlaniej nowego domu i poprosila nas o pomoc.
mamy malo czasu - kobieta niedlugo wyjezdza i psy zostaja z jej rodzicami, ci jednak nie beda w stanie zapanowac nad nimi 'jakby co'..
bede o nowych psach pisac tutaj - bedzie chyba bardziej czytelnie..
doszla dzis okolo 2-letnia sunia husky, wysterylizowana.
wzieta niedawno ze schroniska jako pies lagodny - jest faktycznie bardzo lagodna w stosunku do ludzi, natomiast nie toleruje drugiego psa kobiety, do ktorej trafila - chce go po prostu zjesc..
Kobieta ta nie chce oddawac jej z powrotem do schroniska, nie chce tez, zeby trafila na lancuch. szuka dlaniej nowego domu i poprosila nas o pomoc.
mamy malo czasu - kobieta niedlugo wyjezdza i psy zostaja z jej rodzicami, ci jednak nie beda w stanie zapanowac nad nimi 'jakby co'..
Ja niemam takiego problemu jak Aylin,że musze namawiać rodziców na psa,chcem mieć psa to mogę mieć psa
Pierwszy raz planowałem mieć psa w lutym,ale po przeliczeniu wszystkich wydatków,wyszło mi ,że z obecną pensją niemam szans by mieć psa,więc zmieniłem prace
Pod koniec kwietnia,zarezerwowałem sobie szczeniaka(pzd.USH ),i w ostatniej chwili mój genialny szef powiedział,że teraz u niego będziemy pracować po 10 godzin dziennie,w pracy jestem od 7 do 17,w domu jestem po 18...więc niemam szans by zajmować się takim małym smrodem.Musiałem zrezygnować
Zmieniam prace od sierpnia,ale ciągle mi chodzi po głowie działalność gospodarcza(chodź trochę się boje naszych urzędów tzn. zus i us ).Jeżeli wszystko będzie OK to zacznę się za psem rozglądać wrzesień/październik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum