ewa G
Znak zodiaku: baran
Wysłany: 2006-07-29, 12:54 sunia rottweiler !
sunia rottweiler szuka domu! Ma 2 lata. małżeństwo się rozwodzi i nie ma komu zabrać psa... Są gotowi oddać ją do schroniska!!! Domu dla psa szuka jej TRESER który układał psa od początku i nie chce pozwolić na jej zmarnowanie!!! Może są tu miłośnicy tej rasy?
szkoda, że szuka domu teraz ja chcem suke rotka, ale dopiero za 2-3 lata, będe miała dla suki rotka miejsce niemniej jednak wyśle info o niej gdzie się da
LILU
Znak zodiaku: panna
Wysłany: 2006-07-31, 09:37 Re: sunia rottweiler !
Treser uważa psa za doskonałego![/quote]
Mam juz jedna sunie z adopcji mix rotka jesli jest przyjazna innym zwierzetą 4 huskim i dzieciom ...prosze o kontakt i blizesz informacje moze moglaby ja przygarnac jestem z krakowa moj tel 500 09 44 60 i zapraszam tez na gadu
_________________ Lilu -biegająca z wilkami
"Wartość człowieka poznajemy niezawodnie po tym, jak on umie spędzać czas wolny."
Karl Heinrieh Waggerl
ewa G
Wysłany: 2006-07-31, 13:32
Witam!
Nie wiem czy to dobry pomysł...Do 5 psów dorosłą sukę?!
Wieść ją do Krakowa a potem odbierać jak się nie pogodzą?! to dość ryzykowne...
pozdrawiam!
LILU
Znak zodiaku: panna
Wysłany: 2006-08-01, 11:20
ewa G napisał/a:
Witam!
Nie wiem czy to dobry pomysł...Do 5 psów dorosłą sukę?!
Ja tam problemow nie mam do trzech dodawalam dwie dorosle i jakos sie kochaja
Po za tym jesli jest to pies super ...itp ulozony ...to mniemam ze nie bedzie z nim problemow.
No nic ..chcialam tylko zasugerowac ze moge
Wieść ją do Krakowa a potem odbierać jak się nie pogodzą?! to dość ryzykowne...
no nie wiem wy ja znacie ja nie.
pozdrawiam!
_________________ Lilu -biegająca z wilkami
"Wartość człowieka poznajemy niezawodnie po tym, jak on umie spędzać czas wolny."
Karl Heinrieh Waggerl
ewa G
Wysłany: 2006-08-01, 15:58
osobiście też jej nie znam...Opieram się wyłącznie na swoim doświadczeniu... Sunia dorastała sama, mieszkała w domu, miała swój fotel i nie musiała się tym dzielić...To dorosła sunia a skoro nie dorastała w stadzie to nie wiemy jak zachowałaby się... Tego się boję.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum