Terier Rosyjski rodowodowy, pięcioletni, zadbany (co trzy m-ce strzyżenie, żywiony eukanubą) do oddania w dobre ręce...
Powody standardowe ... planowane narodziny ludzkiego potomka, brak czasu i takie tam... (powody których ja nigdy nie zrozumiem). Sprawa dość pilan, z tego co słyszałam wchodzi w grę schronisko...
Wysłany: 2006-08-06, 20:49
Poinformowałaś miłośników terierów z dogomanii??
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Ogłoszenie nieaktualne.
Dziękuję wszystkim, którzy chcieli pomóc
Byłam dzisiaj na rozmowie z gościem, który chyba przeżywał jakie załamanie związane z natłokiem obowiązków, czy coś takiego. Generalnie stwierdził, że pies jednak zostaje i jakoś sobie poradzą. Zdziwił się ze jest taki odzew, powiedział, że dzwoniła do niego nawet hodowczyni, pytała jakie ma problemy i takie tam.
Oprócz tego, że pies ma trochę rozchwianego Pana, to chyba dobrze się stało, że jednak zostaje...
Wysłany: 2006-08-09, 19:10
Tyśka, mimo wszystko miej rękę na pulsie
_________________ "..Pióro moje wbije się jak szpon w biel papieru i papier jęknie. Potem czarna, atramentowa krew długimi sznureczkami liter popłynie z zapiekłej rany.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum